Pilke

Pilke tasan 7 viikkoa.

Rekisterinimi: Muttaburra The Boy Of Summer, FI35722/19
Rotu: bordercollie
Syntymäaika: 6.6.2019
Väri: punavalkoinen
Terveys:

  • lonkat A/A (15.6.2020)
  • kyynärät 0/0 (15.6.2020)
  • selkä terve: LTV0, VA0 (15.6.2020)
  • olat terveet (INCOC, 13.6.2020)
  • normaalit kivekset
  • pentutarkastuksessa ja -silmäpeilauksessa kaikki ok

Harrastukset: Toiveissa harrastusura pk-lajien, koiratanssin ja tokon parissa

Tuloksia: BH

Pilke tuli ja valloitti. Näin sen kuusiviikkoisena kahtena päivänä. Heti ekalla kerralla se katsoi minua silmiin ja jäi leikkimään syliin. Seuraavana päivänä se juoksi uudelleen iloisena luokse ja jäi taas leikkimään, nyt pitkäksi aikaa. Kun hain sitä seitsemänviikkoisena, se tunnisti minut isommasta ihmisporukasta ja juoksi silmät tuikkien syliin iloisena. Pilke oli kuin Naava: se valitsi minut.

Tätä kirjoittaessa pentu on ollut kotona neljä päivää. Se on kiltti kuin mikä, iloinen ja leikkisä. Huoleton ja helppo. Sen elämä on yhtä seikkailua, touhuamista ja nukkumista. Se nukkuu rauhassa pentulassa, osaa olla yksin isojen tyttöjen lenkkien ajan ja on kovasti kiinnostunut isojen tyttöjen tekemisistä.

Pilkestä tulee isona toivottavasti iso ja terve poika. Harrastusrintamalla se saa kulkea Kiden tassunjälkiä. Toiveissani on harrastaa koetavoitteellisesti pk-jälkeä, -hakua ja valjakkotouhuja. Siinä sivussa touhutaan hieman tokoa ja tanssia. Pilke on myös kuulemma niin kaunis rakenteeltaan, että se pääsee käymään jonkin verran näyttelyissäkin.